На Кіровоградщині з працівниками виборчих дільниць проводять інструктажі

Липень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 583 | Коментарі: 0

15 липня інспектори Петрівського та Устинівського районних секторів, а також Світловодського міськрайонного відділу Управління ДСНС в області зустрілись з працівниками виборчих дільниць районів, провели інструктажі з пожежної та техногенної безпеки та вручили їм пам’ятки з правилами безпеки на виборчих дільницях.

Рятувальники закликали посадовців не відсувати на другий план питання безпеки, оскільки у день виборів на дільницях збереться багато людей, а поставитись до нього з усією серйозністю: подбати про належний стан евакуаційних виходів, наявність інформаційних табличок і планів евакуації у приміщеннях, наявність первинних засобів пожежогасіння і головне – навчити співробітників порядку дій при пожежі та інших надзвичайних ситуаціях, оскільки часу на роздуми у таких ситуаціях, як правило, не буває.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool