На Кіровоградщині з порушників міграційного законодавства стягнули більше 139 тисяч гривень

Квітень 16, 2019 | Новини | Переглядів: 1406 | Коментарі: 0

З 16 березня на Кіровоградщині тривають всеукраїнські профілактичні заходи з протидії нелегальній міграції під умовною назвою «Мігрант».

Протягом місяця працівники територіальних підрозділів Управління Державної міграційної служби в області за підтримки співробітників підрозділів Головного Управління Національної поліції в області виявили 124 порушники міграційного законодавства. Відносно 83 іноземців складено адміністративні протоколи за порушення правил перебування на території України (ч. 1 ст. 203 КУпАП) та 41 особу притягнено до відповідальності за ст. 204, 205 КУпАП.

За цей період виявлено 31 нелегальний мігрант, відносно 24 прийнято рішення про примусове повернення. Це громадяни Азербайджанської Республіки, Грузії, Російської Федерації, Республік Молдова, Вірменія та Еквадор. Також виконано рішення про примусове видворення з України громадянина Молдови.

Загалом стягнено з порушників штрафів на суму понад 157 тис. грн., сплачено понад 139 тис. грн.

Загальнодержавні профілактичні заходи "Мігрант" тривають.

УДМС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool