На Кіровоградщині з поля викрали майже півтори тонни кукурудзи

Жовтень 24, 2016 | Новини | Переглядів: 767 | Коментарі: 0

Ним виявився 20-річний житель міста Новоукраїнки. Злодія поліцейський застав, коли чоловік саме віз крадене збіжжя. За вчинене особі загрожує покарання – до 3 років позбавлення волі.

Рухаючись на мотоциклі у бік районного центру по ґрунтовій дорозі, крадій помітив поліцейський автомобіль і намагався зникнути з місця події.

Не впоравшись із керуванням, громадянин допустив перекидання транспортного засобу, після чого залишив його та спробував втекти, але був зупинений інспектором.

«Встановлено, що чоловік працював охоронником на підприємстві, розташованому за межами міста неподалік поля. Протягом тижня злодій викрадав початки кукурудзи та складав їх на території робочого місця. Зібравши 45 мішків, вирішив перевезти майно на мотоциклі до свого домоволодіння, але його планам завадили поліцейські», - розповів начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Особі загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт, або до 3 років позбавлення волі.
Викрадене вилучено та повернуто власникові.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool