На Кіровоградщині з початку року органами ДПС забезпечено надходження до зведеного бюджету в сумі 1 млрд. 676 млн. грн.

Жовтень 17, 2012 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

Про ці та інші досягнення в роботі податкової служби регіону йшлося на засідання колегії ДПС у Кіровоградській області.

За словами голови ДПС у Кіровоградській області Ігоря Вірієнка, такого результату вдалося досягнути завдяки тісній взаємодії із платниками податків. Остання ж є наслідком втілення в життя нових пріоритетів у роботі податкової служби Кіровоградщини – переходу від фіскальних методів роботи до сервісного обслуговування платників.
Як відзначив перший заступник голови ДПС в області Сергій Колотуха, до державного бюджету з початку року надійшло близько 583 млн. грн. Це на 93,6 млн. грн. більше, ніж в аналогічному періоді 2011 року. Такого результату вдалося досягти за рахунок надходження основних бюджетоформуючих платежів – 195,9 млн. грн. податку на прибуток підприємств та 313,9 млн. грн. ПДВ. Позитивною є також динаміка надходжень до місцевого бюджету. Щомісячне виконання прогнозних показників забезпечило протягом січня-вересня 2012 року більше 1 млрд. грн. податків і зборів місцевої скарбниці, що складає 110,1 відс. до доведеного завдання. Це на 197,3 млн. грн. більше порівняно з відповідним періодом 2011 року.
Голова ДПС у Кіровоградській області Ігор Вірієнко зазначив – якщо темпи зростання надходжень до бюджетів збережуться на нинішньому рівні, то податкова служба Кіровоградщини може вперше за історію незалежності за наслідками 2012 року подолати рубіж у два мільярди гривень податкових надходжень.
Заступник голови Кіровоградської облдержадміністрації Віктор Серпокрилов наголосив, що податківці повинні зробити все можливе для зростання інвестиційної привабливості області, адже саме вона сприяє росту податковий надходжень та виконанню доведених державою завдань.
В свою чергу голова Кіровоградської обласної ради Микола Ковальчук, присутній на засіданні колегії, запросив співробітників податкової служби брати більш активну участь у розробці проекту бюджету області на 2013 рік.


Відділ взаємодії із ЗМІ та громадськістю ДПС у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool