На Кіровоградщині з початку місяця громадяни здали 100 одиниць зброї

Квітень 19, 2017 | Новини | Переглядів: 1067 | Коментарі: 0

Жителями області у рамках місячника здано 42 мисливські гладкоствольні рушниці, 6 одиниць холодної, 1 - нарізної та 7 – іншої зброї, які раніше зареєстровані не були.

Так, у Петрівському районі за період проведення заходів, троє місцевих жителів звернулися до відділення поліції з письмовими заявами щодо добровільної здачі мисливських рушниць різних марок. У подальшому чоловіки виявили бажання в законному порядку зареєструвати зброю на своє ім’я.

Також до органів поліції області здано 7 одиниць спеціальних засобів (2 – не зареєстровані), 55 набоїв до різних видів зброї, 59 снарядів та 1 гранату часів Другої світової війни.

Загалом завдяки добровільній здачі незареєстрованої зброї та боєприпасів від кримінальної відповідальності звільнено 9 громадян.
Поліцейські нагадують, що місячник триває до 30 квітня. Зброю можна здати в органи Національної поліції області за місцем проживання.

За матеріалами дозвільної системи управління превентивної діяльності та Петрівського відділення поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool