На Кіровоградщині з магазину викрали товар

Лютий 01, 2016 | Новини | Переглядів: 1222 | Коментарі: 0

Ними виявилися двоє 24-річних жителів одного з сіл Устинівського району. У даний час зловмисників заарештовано.

У січні до відділення поліції з письмовою заявою звернувся 55-річний житель районного центру. Чоловік повідомив, що у його магазині невідомі пошкодили металеву обшивку і викрали товар.

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце пригоди, задокументувала факт злочину та зібрала первинні матеріали для подальшої роботи. Відомості про подію було внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань та розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.

«Працівники поліції провели ряд оперативно-розшукових заходів та в результаті встановили осіб, причетних до вчинення кримінального правопорушення. Ними виявилися жителі одного з сіл району, - розповів начальник Устинівського відділення поліції Юрій Щегляков. - У ході проведення досудового розслідування частину викраденої продукції вилучено».

Зловмисникам оголошено про підозру, стосовно них обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. За скоєне чоловікам загрожує від 3 до 6 років позбавлення волі.

За матеріалами Устинівського відділення поліції ГУНП в Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool