На Кіровоградщині юних амбасадорів мінної безпеки запросили на тематичний урок (ФОТО)

Квітень 04, 2022 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Інформування населення щодо вибухонебезпечних предметів в умовах війни фахівці Служби порятунку Кіровоградщини проводить постійно, без прив’язки до будь-яких приводів.

А сьогодні ми запросили юних амбасадорів мінної безпеки на тематичний урок з тим, щоб ці діти поширювали життєво важливі знання серед однолітків.

Головне – знати ворога «в обличчя», тобто добре запам’ятати, як виглядають сучасні чи застарілі боєприпаси, розтяжки, заміновані речі. Діти засвоїли надважливе правило – нічого не можна чіпати поза власною оселею. Ні гаманці, ні іграшки, ні рюкзаки, нічого, як би безневинно і привабливо не виглядали ці речі. Диверсанти використовують будь-які засоби, або нашкодити українцям.

Для закріплення матеріалу найкращий спосіб – зафіксувати важливу інформацію на папері. Що і зробили наші юні помічники, озброївшись олівцями та папером

 юних амбасадорів мінної безпеки запросили на тематичний урок

 юних амбасадорів мінної безпеки запросили на тематичний урок

 юних амбасадорів мінної безпеки запросили на тематичний урок


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool