На Кіровоградщині юнака побив односельчанин

Січень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 797 | Коментарі: 0

В одному із населених пунктів Вільшанського району спілкування двох місцевих жителів закінчилося для одного із них відвіданням лікарні.

До райвідділу міліції із медичного закладу надійшло повідомлення про те, що за допомогою звернувся 19-річний юнак. У потерпілого виявили закритий перелом ребра та забійні садна голови.
Попередньо правоохоронці встановили, що тілесні ушкодження хлопець, перебуваючи у стані сп’яніння, отримав на одній із вулиць села від 20-річного місцевого жителя.
Між двома молодиками спочатку зав’язалася суперечка, а потім старший ін них застосував ще й фізичну силу до свого опонента. Наразі працівники міліції продовжують з’ясовувати усі обставини події.
Дії зловмисника кваліфіковано за ч. 1 ст. 122 «Умисне середньої тяжкості тілесне ушкодження» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді виправних робіт або обмеження волі на строк до трьох років чи позбавлення волі на той самий строк.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool