На Кіровоградщині юнак жорстоко вбив свого родича

Грудень 25, 2012 | Новини | Переглядів: 1014 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області у результаті проведення слідчих дій затримали 17-річного місцевого жителя. Юнак підозрюється у скоєнні вбивства жителя одного із сіл району.

До райвідділу міліції надійшло повідомлення від жительки населеного пункту про те, що вона виявила свого 30-річного родича з ознаками насильницької смерті на підлозі у його будинку.
На місце події виїхала слідчо-оперативна група. Під час огляду на тілі потерпілого правоохоронці виявили кілька десятків колото-різаних ран. Дві з яких на шиї, одну – в області спини та більше 40 – в області грудей.
Попередньо встановлено, що потерпілий перебував у своєму помешканні, коли до нього завітав односельчанин, з яким у нього і раніше виникали конфлікти. Останнім часом юнак вчився та проживав в Олександрії, але доволі часто приїжджав до села.
Під час чергового візиту хлопець пішов не додому, а зайшов до знайомого. На ґрунті особистих неприязних відносин між чоловіками виникла сварка, у ході якої гість ножем завдав господарю будинку смертельні ножові поранення.
За словами начальника Олександрійського РВ УМВС України в Кіровоградській області Василя Титаренка, за цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 «Умисне вбивство» Кримінального кодексу України. З місця події вилучено ніж зі слідами крові.
Підозрюваного затримано, йому обрано міру запобіжного заходу – арешт. Зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 15 років.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool