На Кіровоградщині юнак викрав саджанців на понад тисячу гривень

Квітень 19, 2016 | Новини | Переглядів: 1111 | Коментарі: 0

Неповнолітній викрав у односельчанки більше 20 саджанців плодових культур та висадив деревця на території свого домоволодіння.

До Новоукраїнського відділу поліції надійшло повідомлення про те, що з присадибної ділянки 43-річної жительки району зникли 22 саджанці на загальну суму 1055 гривень.

«Поліцейські встановили особу, причетну до скоєння злочину. Ним виявився 16-річний місцевий житель, раніше судимий за крадіжку. Зловмисник відразу висадив чужі саджанці у себе вдома», - повідомив начальник Новоукраїнського відділ поліції Ігор Матвійчук.
По даному факту розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). За вчинене юнаку може загрожувати арешт на строк від трьох до шести місяців або до 5 років обмеження чи позбавлення волі.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool