На Кіровоградщині юнак намагався втікти від батьків

Квітень 11, 2012 | Новини | Переглядів: 1096 | Коментарі: 0

Третього квітня до Петрівського райвідділу міліції надійшла заява місцевої жительки про зникнення її 17-річного сина. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області 

 Юнак 28 березня пішов із дому та не повернувся. У ході проведення першочергових розшукових заходів на території району правоохоронці хлопця не виявили. За фактом зникнення неповнолітнього було порушено кримінальну справу за ст. 115 КК України. Та через кілька діб на одному із вокзалів Дніпропетровської області працівники райвідділу міліції затримали вказаного громадянина та доставили його до Петрівського РВ. Після чого неповнолітній був переданий батькам. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool