На Кіровоградщині вже влітку мають з’явитися перші локації «Здорової України»

Червень 29, 2021 | Новини | Переглядів: 1614 | Коментарі: 0

Проект президента Володимира Зеленського «Активні парки - локації здорової України» реалізують на Кіровоградщині, до цього мають долучитися керівники територіальних громад. Про це повідомила очільниця ОДА Марія Чорна.

«Дитина має не сидіти у смартфоні , а проводити своє дозвілля на свіжому повітрі, займатися спортом. Тому президент підняв питання це і представив загальнонаціональну програму «Здорова Україна», що спрямована на всі категорії населення. Я б хотіла, щоб те, що активний парк був впроваджений в кожній територіальній громаді. Під час вихідних я зустрічалася з багатьма підприємцями і коли говорила їм про те, що президент ініціює, кожен з них озвучив готовність долучитися до реалізації цього проекту», - зазначила Марія Чорна.

Згідно з проектом «Активні парки - локації здорової України» на кожній території має бути передбачена локація для заняття спортом у зеленій зоні – парку. Тергромади подали на розгляд 31 паркову зону і Офіс Президента відібрав 13 парків, де першочергово встановлять шведську стінку та лавку для занять фізичною активністю. Зокрема, йдеться про локації у Кропивницькому, Знам’янці, Олександрії, Помічній, Світловодську, Дмитрівці, с. Рівне, та с. Тарасівці, а також в Добровеличківці та Компаніївці.

За проектом, на території локації мають бути інформаційні стенди, а також навігаційні матеріали з QR-кодом, аби мати можливість завантажити мобільний додаток, обрати найбільш зручний для свого віку та рівня фізичної підготовки формат занять спортом.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool