На Кіровоградщині вже сплатили понад півмільйона гривень військового збору

Серпень 19, 2014 | Новини | Переглядів: 802 | Коментарі: 0

Суб’єкти господарювання Кіровоградської області станом на 18 серпня сплатили 523,3 тисячі гривень військового збору, який було запроваджено з 3 серпня 2014 року.

Рахунки для сплати військового збору розміщені на сайті ГУ Міндоходів у Кіровоградській області в розділі «Бюджетні рахунки».
Нагадаємо, що військовий збір встановлено Законом України від 31.07.2014 року №1621-VII «Про внесення змін до Податкового кодексу України та деяких інших законодавчих актів України». Він стягується в розмірі 1,5% з доходів у вигляді зарплати, інших заохочувальних і компенсаційних виплат або інших виплат і винагород, які нараховуються платникові у зв’язку із трудовими відносинами та по цивільно-правових договорах; виграшу в державну й недержавну грошову лотерею, виграшу гравця (учасника), отриманого від організатора азартної гри. Інші доходи не повинні обкладатися цим збором.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool