На Кіровоградщині вже незабаром з'являться госпітальні округи

Березень 06, 2017 | Новини | Переглядів: 1130 | Коментарі: 0

На цьому голова облдержадміністрації Сергій Кузьменко наголосив під час сьогоднішньої апаратної наради.

Зокрема, очільник області зазначив, що на Кіровоградщині формування госпітальних округів вирішуватиметься виключно через публічне обговорення.

– Ми не переслідуємо завдання за будь яку ціну створити на території області три, п’ять, чи якусь іншу кількість госпітальних округів, адже ми прагнемо сформувати таку медичну модель, що влаштовуватиме і лікарів, і людей, які зможуть отримувати більш якісні медичні послуги, враховуючи, що відстань для надання такої допомоги має бути найкоротшою, – наголосив Сергій Кузьменко.

Голова облдержадміністрації також закликав керівників органів місцевого самоврядування більше спілкуватися з цього питання з представниками територіальних громад та спільно шукати ті моделі, що нададуть більше можливостей для розвитку територій, зокрема, у сфері медичних послуг, через створення госпітальних округів.

Сергій Кузьменко також відзначив, що в процесі реформування медичної галузі жодний медичний заклад на території області не повинен бути закритий.

– Завданням влади не є скорочення кількості існуючих лікарень, тим більше, що на сьогодні медичних працівників на Кіровоградщині гостро не вистачає. Ми маємо створювати такі умови, щоб лікарі могли фахово працювати, а люди отримувати кваліфіковану медичну допомогу, – наголосив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool