На Кіровоградщині вже більше 1,6 тисяч касових апаратів передають звіти в режимі on-line

Липень 16, 2013 | Новини | Переглядів: 795 | Коментарі: 0

Це становить більше 36% від загальної кількості зареєстрованих реєстраторів розрахункових операцій. Ще більше п’ятисот одиниць касової техніки новітнього зразка, яка дає змогу формувати електронну касову стрічку і автоматично передавати дані про проведені готівкові розрахунки на спеціальний сервер Міндоходів, підприємці області вже замовили і передплатили.

Всього на обліку в органах Міндоходів Кіровоградської області перебуває 2,1 тис. суб’єктів господарювання, які мають 4,5 тис. реєстраторів розрахункових операцій.
Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області звертає увагу платників податків, що наказом Міністерства доходів і зборів України від 08.07.2013 №249 затверджено у новій редакції Державний реєстр реєстраторів розрахункових операцій, який містить 53 моделі РРО з модемами, які відповідають вимогам чинного законодавства щодо передачі контрольної стрічки в електронній формі та дозволені до первинної реєстрації.
Інші моделі касових апаратів перенесено до другої частини Реєстру, первинна реєстрація яких заборонена, і які з 1 жовтня 2013 року будуть вилучені з Реєстру у разі їх не доопрацювання виробниками.
Оновлений Державний реєстр РРО розміщено на офіційному веб-порталі Міністерства доходів і зборів України у розділі „Реєстри” за адресою http://minrd.gov.ua/dovidniki--reestri--perelik/reestri/94957.html

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool