На Кіровоградщині втопилися чоловік та жінка

Червень 24, 2019 | Новини | Переглядів: 1107 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула,  пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області тричі виїздили для надання допомоги по пошуку та вилученню 3-х загиблих громадян з водойм.

Так, 23 червня о 18:35 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у місцевому ставку с. Нововознесенка Маловисківського району виявлено тіло жінки 1959 р.н. Силами місцевого населення тіло було вилучено з водойми.

О 21:32 подібне повідомлення надійшло з м. Новоукраїнка, де у р. Чорний Ташлик знайдено тіло чоловіка, паспортні дані якого встановлюються. Потопельника дістали з води бійці 19-ї Державної пожежно-рятувальної частини.

А вже 24 червня трагедія сталась в обласному центрі: рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький вилучили з р. Сугоклея тіло загиблого чоловіка, паспортні дані якого встановлюються.

Обставини загибелі громадян з’ясовують фахівці.

 

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool