На Кіровоградщині встановлено ювілейний термінал

Липень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 1559 | Коментарі: 0

Три тисячі POS-терміналів ПриватБанку для оплати банківськими картками у торговельно-сервісній мережі встановлено на Кіровоградщині.

Ювілейний тритисячний термінал встановлено у магазині “Стильний дім “, що у м.Благовіщенське по вул. Героїв України, 52. Тепер тут можна купувати матеріали для утеплення (вікна, двері), стильного та витонченого дизайну житла, розраховуючись банківськими картками, не переймаючись готівкою, та ще й оплачувати покупки частинами і без переплат.

Платіжні картки замість паперових грошей і монет, POS-термінали навіть в невеличких крамничках та кіосках у всіх містах та селах - це вже не далеке майбутнє, це вже сьогодення. Банківська картка стала невід’ємним атрибутом сфери торгівлі та послуг.

Тепер благовіщенці можуть не хвилюватись про кошти на ремонт чи редизайн житла, адже можна купити все і за кредитні кошти, не переплачуючи при цьому ні копійки.

“Ми лише розпочали працювати з ПриватБанком, встановили термінал, адже суми покупок у нас немалі, і клієнти не завжди мають у гаманцях стільки готівкових коштів, - розповідає, директор Марина Тітаренко. - А ще, ми підключили послуги “Оплата частинами” до 4 платежів та “Миттєва розстрочка” до 24 місяців. Ні для кого не секрет, що більшість користується картками ПриватБанку. Крім того ПриватБанк працює з усіма платіжними системами, що дуже зручно. Ну і що найважливіше, при розрахунках через термінал Привату, не зважаючи на вихідні та святкові дні, кошти зараховуються на рахунок підприємства буквально на наступний день. І нам зручно, і нашим клієнтам”.

Вже всі давно усвідомили, що набагато зручніше мати при собі банківську картку, ніж носити великі суми готівки, рахувати решту біля каси, щоразу визначати, скільки грошей з собою брати йдучи в магазин чи кав’ярню. Крім того, варто не забувати про гігієну: купюри за час свого обігу проходять через руки тисяч людей, в той час як до картки торкається лише власник.

“Ми пропонуємо нашим клієнтам не лише послуги еквайрингу - встановлення терміналів, - розповідає Олена Стоян, керівник напрямку “Еквайринг” Кіровоградської філії ПриватБанку. - З терміналом наші підприємці отримують і можливість користування Приват24 для бізнесу. Завдяки “Розумним випискам” власники підприємств можуть в режимі онлайн відслідковувати корисну інформацію: про середній чек при розрахунках, частку клієнтів ПриватБанку та інших банківських установ, визначати середній вік покупців чи навіть стать. Така аналітика дає можливість бізнесу визначити пріоритети для маркетингу та розвитку”.

Три тисячі POS-терміналів ПриватБанку встановлено в торговельно-сервісній мережі Кіровоградщини. Лише у нинішньому році їх кількість зросла більше ніж на 500 одиниць. Така значна динаміка росту кількості POS-терміналів у торговельно-сервісній мережі регіону пояснюється розумінням жителів Кіровоградщини безмежних зручностей та можливостей безготівкових розрахунків - від зняття готівкових коштів (до речі, без комісій у будь-якому банкоматі як в Україні, так і за кордоном) і будь-яких безготівкових розрахунків, до дистанційного управління своїми рахунками за допомогою мобільного телефону (SMS-банкінг і платежі по безкоштовному телефону 3700) та через інтернет («Приват24»).

Майже половина POS-терміналів, встановлених в регіоні, оснащена безконтактною технологією PayPass, за допомогою якої можна здійснювати купівлі одним дотиком. Достатньо піднести картку з логотипом PayPass до зчитувального пристрою на касі, і покупку буде оплачено. Усі термінали працюють з програмою лояльності “БонусПлюс” (дарує грошові бонуси за кожну покупку, здійснену за допомогою карти банку) чи сервісами “Оплата частинами” та “Миттєва розстрочка” (допомагають здійснювати покупки та розраховуватися за послуги, оплачуючи не всю їх вартість, а тільки частину).

“Встановлення POS-терміналів надає підприємствам чималі переваги, - продовжує пані Олена. - Це і підвищення конкурентоспроможності підприємства за рахунок надання клієнтам широкого вибору варіантів платежу, і збільшення обсягу продажів за рахунок нових клієнтів - власників платіжних карток, і збільшення обороту за рахунок непередбачених покупок клієнтами (клієнт не обмежений готівкою у гаманці). А ще, це відсутність ризиків, пов’язаних з готівковими розрахунками, зокрема ризику прийому до оплати фальшивих банкнот, оптимізація розрахунків – усі розрахунки проводяться автоматично із зарахуванням коштів на поточний рахунок підприємства. Крім того, не слід забувати про відповідність чинному законодавству України”.

Щоденно через мережу POS-терміналів ПриватБанку лише на Кіровоградщині олачують покупки понад 45 тис. клієнтів банку.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool