На Кіровоградшині встановлено єдиний тариф на воду

Березень 21, 2012 | Новини | Переглядів: 1529 | Коментарі: 0

Як підкреслив на апаратній нараді в облдержадміністрації перший заступник голови обласної ради Олександр Шаталов, затвердження єдиного тарифу – це завершальний крок на шляху об'єднання міських водоканалів Кіровограда, Знам'янки, Олександрії і Світловодська у єдине обласне комунальне підприємство "Дніпро – Кіровоград".

 На черзі – проведення позачергових засідань сесій міських рад, аби повністю було витримано процедуру узаконення створеного єдиного обласного комунального підприємства.

Олександр Шаталов зазначив, що новий тариф буде приємним для жителів трьох міст обласного підпорядкування, адже у Знам'янці цей тариф раніше становив 13 грн. 34 коп., в Олександрії – 8 грн. 24 коп. і у Світловодську – 7 грн. 64 коп. Для Кіровоградців, правда, тариф на воду дещо зросте. Але не настільки відчутно, як це могло б бути, адже влітку кіровоградське водопровідно-каналізаційне господарство подавало пропозицію стосовно підвищення цього тарифу до рівня 8 гривень 25 коп.
Як додав керівник КП "Дніпро –Кіровоград" Роман Ілик, новий єдиний тариф на вісім відсотків нижчий від того, що був раніше середнім по області.
Олександр Шаталов наголосив, що вже нині можна з упевненістю стверджувати, що прийняте рішення про об'єднання водоканалів є об’єктивним, ефективним і необхідним, адже це дозволило знизити ціни на воду для 3-х міст обласного підпорядкування і не допустило підвищення ціни на воду в Кіровограді до 8 грн. 25 коп.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool