На Кіровоградщині встановили серійного крадія металу

Травень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 907 | Коментарі: 0

Ним виявився житель одного з населених пунктів Бобринецького району, який кілька разів обкрадав домоволодіння потерпілого. Частину майна вилучено та повернуто власнику.

До відділу поліції звернувся 60-річний житель району. Громадянин повідомив, що в період із березня по травень із його обійстя було викрадено кількасот кілограмів металобрухту та газові таганець і балон.

«У ході проведення розшукових заходів правоохоронці встановили особу злодія. Ним виявився 31-річний житель одного з сіл, який неодноразово проникав до приміщення літньої кухні чоловіка, звідки скоїв крадіжку газового приладдя та близько 320 кг металобрухту з подвір’я», – розповів начальник Бобринецького відділу поліції Валерій Григорчук.
У даний час вирішується питання про оголошення особі про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 3 ст. 185 «Крадіжка» Кримінального кодексу України та обрання стосовно зловмисника запобіжного заходу.

За матеріалами Бобринецького відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool