На Кіровоградщині встановили підозрюваних у скоєні низки крадіжок

Липень 23, 2018 | Новини | Переглядів: 623 | Коментарі: 0

Ними виявилися жителі Голованівського району, 20 та 18 років. На рахунку осіб три факти кримінальних правопорушень.

Протягом двох днів спільники скоїли крадіжки з житлового будинку та аптеки, а також із приміщення автозаправної станції.

Особи вчиняли злочини у темну пору доби, пошкоджували двері та вікна у будівлях, проникали всередину і забирали чуже майно та гроші.
Загалом своїми діями злодії завдали потерпілим збитків на суму у кілька тисяч гривень.

«Отримавши повідомлення про крадіжки, поліцейські у найкоротший термін встановили причетність до кримінальних правопорушень двох жителів району.
Раніше вони вже були судимі за аналогічні злочини. Викрадене майно працівники поліції вилучили», - розповів начальник Голованівського відділу поліції відділу Олег Клименко.

Дії підозрюваних кваліфіковано за ознаками злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Особам загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Голованівського відділу
поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool