На Кіровоградщині встановили особу зловмисника, який здійснив крадіжку електроінструментів

Жовтень 10, 2016 | Новини | Переглядів: 617 | Коментарі: 0

44-річний раніше судимий чоловік викрав майно в односельця та відразу продав його іншому мешканцю цього ж населеного пункту.

До Новоукраїнського відділу поліції звернувся 54-річний житель району з повідомленням про викрадення з домоволодіння електрозварювального апарату та електричної дрилі.

За цим фактом було розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України.
«Працівники поліції встановили причетність до злочину односельця потерпілого, неодноразово засудженого за крадіжки. Переконавшись, що господарів немає вдома, злодій пошкодив замок на вхідних дверях та проник до житлового будинку, звідки викрав інструменти, завдавши матеріальної шкоди на суму більше тисячі гривень», – повідомив начальник Новоукраїнського відділу поліції Ігор Матвійчук

У даний час викрадене вилучено та повернуто власнику. Зловмиснику оголошено про підозру у вчиненні злочину, йому загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Новоукраїнського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool