На Кіровоградщині встановили особу зловмисника, який обікрав домоволодіння жінки

Жовтень 05, 2016 | Новини | Переглядів: 646 | Коментарі: 0

Ним виявився 36-річний житель Олександрійського району, що має непогашену судимість за вчинення крадіжки. Цього разу чоловіку загрожує покарання – до 6 років ув’язнення.

Повідомлення про викрадення майна надійшло до районного відділення поліції від 59-річної мешканки одного з сіл.

У ході розшукових заходів поліцейські встановили, що до злочину причетний місцевий житель. Злодій проник до приміщення господарської будівлі на території домоволодіння громадянки, звідки викрав близько 20 скляних трилітрових банок, кілька бутилів об’ємом 25 літрів, вироби із металу, а також домашню птицю.

«Зловмиснику оголошено про підозру за ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка) та змінено міру запобіжного заходу з домашнього арешту на тримання під вартою терміном 60 діб» - повідомив начальник Олександрійського районного відділення поліції Віталій Кравцов.

За вчинене чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років.

За матеріалами Олександрійського районного відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool