На Кіровоградщині встановили особу злодія, який обікрав кафетерій

Березень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 889 | Коментарі: 0

Зловмисник проник до приміщення закладу, звідки виніс продукти харчування, алкогольні напої та інші товари. Частину речових доказів поліцейські вилучили за місцем проживання чоловіка. За скоєне йому загрожує кримінальна відповідальність.

Повідомлення про викрадення майна з кафетерію в одному з сіл Онуфріївського району надійшло до відділення поліції від власниці.
На місці події поліцейські з’ясували, що злодій вночі потрапив всередину будівлі, зламавши металеві грати на вікні. Переважно зловмисника «зацікавили» харчі, алкоголь та цигарки, які він і забрав із собою

У ході проведення оперативно-профілактичних заходів працівникам поліції вдалося встановити особу, причетну до вчинення кримінального правопорушення. Злодієм виявився 29-річний житель сусіднього села. Під час проведення санкціонованого обшуку в його домоволодінні було виявлено та вилучено частину викраденого – пачки з-під тютюнових виробів, запальнички, банки кави та енергетичного напою. Особі повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України», - розповів начальник Онуфріївського відділення поліції Віталій Кравцов.

Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 6 років. Вирішується питання про обрання підозрюваному запобіжного заходу.

За матеріалами Онуфріївського відділення Олександрійського відділу поліції Кіровоградської області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool