На Кіровоградщині встановили особу підозрюваного у крадіжці майна

Червень 27, 2016 | Новини | Переглядів: 933 | Коментарі: 0

Із території домоволодіння жителя міста Знам’янки чоловік викрав транспортний засіб, інструмент та інші речі. За вчинене йому загрожує покарання - позбавлення волі на строк до шести років.

До Знам’янського відділу поліції повідомлення про крадіжку надійшло від 55-річного потерпілого.

«Під час вжиття заходів, спрямованих на розкриття злочину, поліцейські встановили, що до його скоєння причетний 31-річний місцевий житель. Вночі чоловік проник до двору потерпілого, зірвав навісний замок на підсобному приміщенні, звідки викрав велосипед «Україна», електродриль та шланг довжиною 43 метри. Транспортний засіб вранці продав, а інше майно залишив у знайомого на тимчасове зберігання. Частину викраденого – електродриль та шланг – правоохоронці вилучили і повернули власнику», - розповідає начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Зловмиснику оголошено про підозру у вчинені злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool