На Кіровоградщині встановили особи злодіїв, які скоїли крадіжку майна

Червень 06, 2018 | Новини | Переглядів: 584 | Коментарі: 0

Ними виявилися неповнолітні жителі Компаніївського району. Хлопці проникли до чужого гаража, звідки викрали електроінструменти та близько тисячі метрів кабелю. Найстаршому з юнаків загрожує кримінальна відповідальність, стосовно двох малолітніх осіб буде вирішуватися питання щодо застосування примусових заходів виховного характеру.

До відділення поліції з повідомленням про крадіжку звернувся мешканець одного з населених пунктів. Чоловік виявив пошкодження гаражного приміщення та зникнення майна.

Як з’ясували працівники поліції, до злочину причетні 15-річний місцевий мешканець та двоє малолітніх, що не досягли віку, з якого настає кримінальна відповідальність.
Хлопці у вечірній час відірвали дошки від стіни гаража та викрали з приміщення мотокосу, дві паяльні лампи і котушку з кабелем. Своїми діями особи завдали потерпілому збитків на майже 4 тисячі гривень.
У подальшому чуже майно підлітки продали за суму у рази меншу його вартості. Викрадені речі поліцейські вилучили вже у «нового» власника.

Старшому юнакові повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 3 ст. 185 (крадіжка) Кримінального кодексу України. Матеріали з обвинувальним актом вже направлено до суду для прийняття рішення згідно з чинним законодавством. За скоєне особі може загрожувати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 років.

За матеріалами Компаніївського відділення
Долинського відділу поліції Кіровоградської області

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool