На Кіровоградщині встановили двох серійних крадіїв металу

Березень 23, 2016 | Новини | Переглядів: 819 | Коментарі: 0

Ними виявилися жителі Знам’янського району. Вже доведено причетність одного з них до чотирьох, а другого до шести кримінальних правопорушень.

До відділу поліції звернулася жителька міста Знам’янки та повідомила про крадіжки виробів з металу.

«Правоохоронці встановили причетність до злочину двох чоловіків, 32 та 37 років. Чотири рази за тиждень зловмисники проникали через огорожу до дачного будинку жінки, звідки виносили металеві труби та прути. Крім цього, молодший зі злодіїв двічі самостійно викрав з гаража свого родича металеву хвіртку і зарядний пристрій до автомобіля. Частину майна правоохоронці вилучили та повернули власникам», – повідомив начальник Знам’янського відділу поліції Андрій Бензар.

Особам оголошено про підозру у скоєнні злочинів, передбачених ч. 2 та ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка). Їм загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від трьох до шести років.

За матеріалами Знам’янського відділу поліції ГУНП в Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool