На Кіровоградщині врятовано 9-річного хлопчика, який провалився під кригу

Березень 06, 2013 | Новини | Переглядів: 840 | Коментарі: 0

Рятувальники постійно застерігають жителів області від виходу на тонку кригу.

Особливо пильними треба бути з дітьми – не пускати їх гуляти поблизу водойм. А 4 березня батьки 9-річного Сашка, який цього дня вийшов на лід річки Вись у Малій Висці, нічого про це не знали.
Хлопчик грався з друзями на льоду. І раптом – провалився у крижану воду. На щастя, це побачив сержант міліції Євген Матяш, помічник дільничного інспектора Маловисківського районного відділу Управління МВС в області. Міліціонер повертався з виклику і під’їхавши ближче, побачив, що хлопчик кличе на допомогу. Не втрачаючи часу, він одразу побіг до річки та, подавши руку, витяг малюка з води. Врятованого треба було доправити додому, а поруч якраз проходили дві сусідки школяра. Вони і забрали хлопчика та передали батькам. Медичної допомоги Сашко не потребував.
Тож, його батькам лишається дякувати працівнику міліції, який вчасно допоміг. Сподіваємось, цей щасливий випадок навчить не лише батьків маленького жителя Малої Виски, а й стане застереженням для інших жителів області.

Прес-служба Управління ДСНС в області
фото Ігоря Філіпенка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool