На Кіровоградщині впіймали неповнолітнього, який крав телефонний кабель

Лютий 12, 2014 | Новини | Переглядів: 1037 | Коментарі: 0

Ним виявився 14-річний житель одного з сіл Маловисківського району. Хлопець залишив без стаціонарного телефонного зв’язку чимало своїх односельчан.

Наразі правоохоронці проводять розслідування за фактами крадіжок. Матері неповнолітнього загрожує адміністративна відповідальність за неналежне виховання сина.
З початку року до Маловисківського райвідділу міліції надійшло кілька заяв від працівників місцевого відділення підприємства зв’язку про зникнення частин кабелю на декількох вулицях населеного пункту.
Загалом злодій поцупив понад кілометр дроту, завдавши підприємству збитків на суму близько тисячі гривень. Потерпіли від дій зловмисника і місцеві жителі, особливо люди похилого віку, адже для деяких з них стаціонарний телефон залишається єдиним засобом зв’язку.
- У результаті проведення слідчих дій працівники міліції викрили у вчиненні кримінальних правопорушень неповнолітнього місцевого жителя, – повідомив в.о. начальника Маловисківського райвідділу міліції Андрій Гулий. – За місцем проживання хлопця було вилучено частину викраденого кабелю. Кількасот метрів дроту він встиг продати як металобрухт, а отримані кошти витратив на власні потреби.
За цими фактами відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) Кримінального кодексу України, що передбачає покарання у вигляді арешту, обмеження чи позбавлення волі до п’яти років. Слідство триває.
Крім того, наразі вирішується питання про притягнення до відповідальності матері неповнолітнього згідно статті 184 Кодексу України про адміністративні правопорушення (невиконання батьками або особами, що їх замінюють, обов'язків щодо виховання дітей).
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool