На Кіровоградщині впіймали браконьєра

Травень 07, 2015 | Новини | Переглядів: 908 | Коментарі: 0

Факт незаконного вилову риби на острові Кременчуцького водосховища у Світловодському районі було задокументовано під час спільного рейду минулого тижня. У правопорушника вилучено 711 штук риби загальною вагою 94 кг та риболовецькі сітки.

- Встановлено, що протиправною діяльністю займався 50-річний житель сусідньої області, – повідомив начальник Світловодського МВ УМВС в області Дмитро Ткачонок. – Діями зловмисника державі завдано збитків на суму 60 тисяч гривень.
За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 249 «Незаконне зайняття рибним, звіриним або водним добувним промислом» Кримінального кодексу України. Санкцією статті передбачено покарання у вигляді штрафу або обмеження волі на строк до трьох років з конфіскацією знарядь і засобів промислу.

За матеріалами Світловодського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool