На Кіровоградщині вогнеборці загасили 4 пожежі у житловому секторі

Серпень 29, 2018 | Новини | Переглядів: 576 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, рятувальники Кіровоградщини загасили 4 пожежі, що виникли у житловому секторі.

Так, тричі виїздили у приватний житловий сектор рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький:

28 серпня о 16:24 приборкано пожежу 20 м2 сміття та старих домашніх речей в будівлі, що не експлуатується, на вул. Шевченка обласного центру. О 21:12 виникла пожежа 400 кг соломи на території приватного домоволодіння у с. Федорівка Кіровоградського району. Вже 29 серпня о 05:00 ліквідовано пожежу 2 м2 домашніх речей та сміття на балконі 9-поверхового житлового будинку, що розташований на вул. Василя Нікітіна м. Кропивницький.

Крім цього, рятувальники 26-ї ДПРЧ м. Благовіщенське та місцевої пожежної команди с. Йосипівка о 20:28 ліквідували пожежу 32 м2 покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння у с. Кам’яна Криниця Благовіщенського району.

В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool