На Кіровоградщині вогнеборці загасили 4 пожежі у екосистемах

Квітень 18, 2018 | Новини | Переглядів: 568 | Коментарі: 0

Упродовж минулої доби пожежно-рятувальні підрозділи Управління ДСНС України у Кіровоградській області 4 рази залучались на гасіння загорянь сухої рослинності.

Тричі виїздили на гасіння пожеж бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії (м. Олександрія 500 м2 очерету на відкритій території та 15 м2 паркану приватного домоволодіння, автодорога Знам’янка – Олександрія 64 м2 сухої трави та м. Олександрія 40 м2 сухої трави). Крім цього, рятувальники 31-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новоархангельськ загасили пожежу 70 м2 сухої трави на березі р. Синюха у районному центрі. 

Шановні громадяни! Бережімо навколишнє природне середовище від знищення пожежами! Закликаємо вас бути відповідальними та вкрай обережними у весняний пожежонебезпечний період.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool