На Кіровоградщині вогнеборці загасили 2 пожежі на відкритих територіях

Жовтень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 789 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, на території області сталось 2 пожежі в екосистемі. З жовтня о 09:52 в обласному центрі в районі вул. Районна та просп. Промисловий виникло загоряння 50 м2 сміття. Пожежу приборкали рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 14:15 на околиці с. Першотравневе Долинського району загорілось 1,9 га сухої трави, яку загасили вогнеборці 20-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Долинської.

Шановні громадяни! Залишки сухої рослинності, захаращені сміттям території, у разі їх загоряння, можуть стати причиною масштабних пожеж. Служба порятунку закликає дотримуватись правил пожежної безпеки не лише у власній оселі, але й у екосистемах. Бережімо навколишнє середовище від пожеж!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool