На Кіровоградщині вогнеборці загасили 17 пожеж на відкритих територіях

Квітень 07, 2019 | Новини | Переглядів: 2009 | Коментарі: 0

6 квітня пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 17 разів виїжджали на ліквідацію пожеж сухої трави, очерету та сміття, які виникли на відкритих територіях

Загальна площа ділянок, пошкоджених вогнем, склала більше 8 га. За масштабом фіксувались пожежі від 8 м ² у Кропивницькому до 3 га за межами с. Копані у Знам’янському районі.

Найчастіше доводилось виїжджали рятувальникам обласного центру – вони загасили 3 пожежі у місті та на його околицях. Пожежі сухої рослинності зафіксовані також на відкритих територіях сіл Благовіщенського, Бобринецького, Вільшанського, Долинського, Компаніївського, Новгородківського, Новоукраїнського, Олександрівського та Олександрійського районів.

На Кіровоградщині вогнеборці загасили 17 пожеж

На Кіровоградщині вогнеборці загасили 17 пожеж

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool