На Кіровоградщині вогнеборці приборкали 7 загорянь рослинності та сміття

Серпень 15, 2018 | Новини | Переглядів: 520 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області здолали 7 пожеж на відкритих територіях.

Так, двічі виїздили на гасіння таких пожеж бійці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрія (с. Добронадіївка – 600 м2 трави та сміття, м. Олександрія – дерево). По одному випадку подібних загорянь приборкали рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький (вул. Добровольського – 20 м2 сміття), 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ (0,33 хвойної підстилки та 800 м2 трави біля районного центру), 22-ї ДПРЧ смт Устинівка (60 м2 трави у районному центрі), 27-ї ДПРЧ смт Новгородка (60 м2 трави за межами районного центру) та 32-ї ДПРЧ смт Петрове (с. Чечеліївка – 1800 м2 трави).


Шановні громадяни! Наразі по області оголошено найвищий, 5-й рівень пожежної небезпеки. Закликаємо вас бути вкрай обережними з вогнем, бережіть навклоишнє природне середовище!

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool