На Кіровоградщині вогнеборці приборкали 2 займання

Лютий 11, 2021 | Новини | Переглядів: 541 | Коментарі: 0

11 лютого о 04:59 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про задимлення в будинку по вул. Іванова с. Бірки Олександрівського району.

Після прибуття на місце виклику було встановлено, що зайнялась дерев’яна балка в грубці у приватному житловому будинку. О 05:39 пожежу було локалізовано та о 06:09 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 29-ї ДПРЧ смт Олександрівка.

О 05:20 стало відомо про займання по вул. Ювілейна смт Смоліне Маловисківського району. Там загорілось 22 м2 покрівлі та стін господарчої споруди на території приватного домоволодіння. О 05:37 пожежу було локалізовано та о 05:40 – ліквідовано. В гасінні брали участь 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 34-ї ДПРЧ смт Смоліне.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool