На Кіровоградщині вогнеборці постійно здійснюють превентивні протипожежні заходи

Жовтень 26, 2017 | Новини | Переглядів: 942 | Коментарі: 0

Зважаючи на невтішну статистику пожеж, на гасіння яких щодня залучаються пожежно-рятувальні підрозділи, рятувальники посилюють профілактичну роботу в напрямку запобігання пожежам через всебічне інформування людей стосовно правил безпеки у побуті в осінньо-зимовий період.

26 жовтня відповідні заходи здійснили працівники 28-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївки.

Під час розмов з людьми рятувальники наголосили на необхідності відповідального ставлення до власної безпеки та свого майна. Більшість пожеж стаються не через форс-мажорні обставини, на які не можна вплинути, а через нехтування громадянами правил експлуатації електропобутових приладів, опалювальних систем, несправність чи застарілість електропроводки, паління в ліжку у нетверезому стані, спалювання сміття чи залишків рослинності, недостатній контроль за дітьми. Усіх цих факторів, що спричиняють пожежі, могло б не бути, якби кожен громадянин щодня дотримувався простих заходів безпеки.

Рятувальники також нагадали мешканцям Компаніївки про ймовірність знайти під час городніх робіт чи деінде підозрілий предмет або кілька, що можуть виявитись застарілими боєприпасами часів Другої світової війни. Тому варто пам’ятати, як діяти у такому випадку. Листівки, які роздали рятувальники громадянам, допоможуть краще засвоїти правила поведінки в осінньо-зимовий період.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool