На Кіровоградщині вогнеборці подолали дві пожежі

Квітень 18, 2019 | Новини | Переглядів: 1256 | Коментарі: 0

17 квітня о 09:55 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Желябова в обласному центрі.

На місце події негайно було направлено пожежно-рятувальні підрозділи. Після прибуття на місце виклику було встановлено, що горить 24 м2 покрівлі та 24 м2 домашніх речей у гаражі на території приватного домоволодіння. О 10:20 займання було локалізоване та о 10:31 – ліквідоване. До гасіння залучалось 12 чоловік особового складу та 3 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 21:58 стало відомо про займання по вул. Новікова с. Верблюжка Новгородківського району. Там, на території приватного домоволодіння, загорілась 1 т соломи в сіннику. О 22:55 пожежу було локалізовано та о 02:30 – ліквідовано. В гасінні брали участь 5 чоловік особового складу, 1 одиниця техніки 27-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Новгородка та місцева пожежна команда с. Верблюжка.

В обох випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області

На Кіровоградщині вогнеборці подолали дві пожежі
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool