На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували три пожежі

Травень 02, 2019 | Новини | Переглядів: 947 | Коментарі: 0

1 травня об 11:49 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Б. Хмельницького с. Підгайці Кропивницького району.

Після прибуття на місце події було встановлено, що горить 3 м2 споруди, яка не експлуатується, на відкритій території. О 12:10 пожежу було локалізовано та о 12:16 – ліквідовано

 До гасіння залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 19:00 стало відомо про займання по пров. Ромашковому в обласному центрі. Там загорілось 8 м2 домашніх речей та 10 м2 покрівлі садового будинку. О 19:47 пожежу було локалізовано та о 20:22 – ліквідовано. До гасіння залучалось 10 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький.

О 19:40 загорілось 5 м2 покрівлі безгосподарчої будівлі на відкритій території по вул. Геологів смт Смоліне Маловисківського району. Рятувальники 34-ї Державної пожежно-рятувальної частини о 20:04 локалізували, а о 20:19 – ліквідували займання.

У всіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.

Прес-служба У ДСНС в області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool