На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували дві пожежі у приватному житловому секторі

Жовтень 01, 2015 | Новини | Переглядів: 4591 | Коментарі: 0

30 вересня о 22:00 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу у житловому будинку жителя смт Добровеличківка

За вказаною адресою виїхало чергове відділення місцевої державної пожежно-рятувальної частини. О 22:55 рятувальники ліквідували надзвичайну подію. У результаті пожежі, яка виникла через пустощі 3-річного онука господаря з вогнем, було пошкоджено шафу та телевізор у кімнаті будинку. На щастя, лихо минулось без постраждалих.

Менше пощастило 78-річному пенсіонеру з м.Новоукраїнки. Чоловіка з численними опіками тіла у тяжкому стані госпіталізовано до реанімаційного відділення центральної райлікарні. Чоловік постраждав під час пожежі у господарській споруді на території його приватного домоволодіння, яка виникла 1 жовтня о 00:20 внаслідок необережного поводження невстановленої особи з вогнем. Полум’ям було охоплено 50 м2 покрівлі. Силами 2 відділень місцевої пожежно-рятувальної частини пожежу було ліквідовано о 01:34.
У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool