На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 7 займань різного характеру

Серпень 15, 2021 | Новини | Переглядів: 1270 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 7 разів залучались на гасіння пожеж різного характеру.

Так, 14 серпня о 05:40 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу по вул. Панаріна смт Знам'янка-Друга Кропивницького району. На місці події було встановлено, що горить 3 м2 речей домашнього вжитку та 4 м2 дерев'яного перекриття житлового будинку на території приватного домоволодіння. О 06:02 пожежу було локалізовано та о 08:48 – ліквідовано. До гасіння залучалось 4 чоловіка особового складу та 1 одиниця техніки 18-ї ДПРЧ м. Знам'янка.

О 17:30 виникла пожежа 20 м2 господарчої споруди та 19 складометрів дров у ній на території приватного домоволодіння по вул. Партизанській с. Головківка Олександрійського району, яку приборкали вогнеборці 8-ї ДПРЧ смт Олександрійське.

О 18:37 стало відомо про займання 21 м2 речей домашнього вжитку та покрівлі одноповерхової надвірної споруди на території приватного домоволодіння по вул. Кавказькій с. Черняхівка Соколівської СТГ Кропивницького району. О 18:53 пожежу було локалізовано та о 19:11 – ліквідовано. До гасіння залучалось 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 2-ї ДПРЧ та 3-ї ДПРЧ м. Кропивницький.

О 19:00 сталась пожежа 3 м2 перекриття житлового будинку, що не експлуатується та 8 м2 сміття в ньому по вул. Шевченка м. Олександрія, яку ліквідували бійці 11-ї ДПРЧ.

Крім того, рятувальники ліквідували займання на відкритій території, а саме: бійці 33-ї ДПРЧ смт Онуфрівка (600 м2 пожнивних залишків пшениці у с. Камбурліївка Онуфріївської СТГ Олександрійського району), 17-ї ДПРЧ м. Світловодськ (вул. Паркова) та 2-ї ДПРЧ м. Кропивницький (10 м2 сміття та гілля по вул. Академіка Тамма обласного центру).

В усіх випадках травмованих чи загиблих немає. Причини пожеж встановлюють фахівці.
 
ГУ ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool