На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 6 загорання на території приватних домоволодінь

Березень 04, 2018 | Новини | Переглядів: 824 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула рятувальники Кіровоградщини 6 разів виїздили на гасіння пожеж на території приватних домоволодінь

3 березня о 04:11 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на території приватного домоволодіння на вул. Пушкіна м. Знам”янка.

На момент прибуття пожежно-рятувального підрозділу на місце події горіло перекриття веранди житлового будинку на площі 6 м2 та автомобіль ГАЗ-24. Силами вогнеборців о 06:10 пожежу було повністю ліквідовано. До гасіння пожежі залучались 8 чоловік особового складу та 2 одиниці техніки 18-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Знам”янка.
         

О 08:28 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Придніпровський с. Успенка Онуфріївського району. На момент прибуття рятувальників у приватному житловому будинку горіли речі домашнього вжитку на площі 20 м2. Силами рятувальників 33-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Онуфріївка та місцевої пожежної команди с. Млинок о 09:38 пожежу було локалізовано та о 10:38 – ліквідовано.
     

 Цього ж дня о 18:47 рятувальники 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Мала Виска (5 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки) виїздили на ліквідацію пожежі приватного житлового будинку на вул. Південній м. Мала Виска. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів на місце події горіло 12 м2 речей домашнього вжитку в господарчій будівлі літньої кухні на території приватного домоволодіння. На пожежі було врятовано господаря 1954 р.н., якого госпіталізовано до Маловисківської ЦРЛ. О 19:11 пожежу було локалізовано та о 19:15 – ліквідовано.
Ще один виклик на пожежу надійшов рятувальникам м.Мала Виска о 19:14. На вул. Сербській, що в районному центрі загорілось 2 м2 речей домашнього вжитку в житловому будинку. Силами рятувальників 23-ї Державної пожежно-рятувальної частини м.Мала Виска о 19:31 пожежу було ліквідовано.

4 березня о 00:19 сталось займання 6 м2 перекриття та покрівлі господарчої споруди на території приватного домоволодіння на вул. Бойка с. Михайлівка Олександрівського району. Рятувальниками 29-ї Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівка та місцевою пожежною командою с. Михайлівське о 01:13 пожежу було локалізовано та о 02:04 – ліквідовано.
О 04:02 вогнеборці 2-го Державного пожежно-рятувального загону м. Олександрії загасили пожежу 1 м2 димаря двоповерхового житлового будинку, який розташований на вул. Зоряній м. Олександрії.
Наразі причини пожеж з’ясовують фахівці.

У ДСНС України у Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool