На Кіровоградщині вогнеборці ліквідували 3 пожежі різного характеру

Грудень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 597 | Коментарі: 0

Протягом доби, що минула, вогнеборці 1-го Державного пожежно-рятувального загону м. Кропивницький та 25-ї Державної пожежно-рятувальної частини м. Новомиргород залучались на ліквідацію пожеж різного характеру.

        Так, о 20:34 рятувальники 1-го Державного пожежно-рятувального загону ліквідували загоряння 10 м2 сміття в неексплуатуємій будівлі, яка розташована на вул. Шевченка обласного центру. О 21:31 надійшло повідомлення про пожежу на вул. Кропивницького в обласному центрі.

Там горіло 4 м2 домашніх речей та меблів на 1-му поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку. О 21:45 пожежу було локалізовано та о 21:57 – ліквідовано. До гасіння залучалось 14 чоловік особового складу та 4 одиниці техніки.
       

9 грудня о 01:19 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу на вул. Зоряній м. Новомиргород. Як з’ясувалось, там загорівся легковий автомобіль «ВАЗ-2108». Силами рятувальників 25-ї ДПРЧ о 01:41 пожежу було локалізовано та о 01:53 – ліквідовано. До гасіння залучалось 6 чоловік особового складу та 1 одиниця техніки.
      В усіх випадках травмованих та загиблих немає. Причини пожеж встановлюються.

У ДСНС України у Кіровоградській області
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool