На Кіровоградщині водіям, які опинились у сніговому полоні продовжують допомагати (ФОТО)

Січень 08, 2017 | Новини | Переглядів: 922 | Коментарі: 0

Протягом минулої доби рятувальники 39 разів надали допомогу водіям автомобілів, які потрапили до снігових заметів на автошляхах області.

7 січня о 15:34 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про те, що у с. Куца Балка Вільшанського району автомобіль «ВАЗ 2110» потребує допомоги по буксируванню з ускладненої ділянки дороги на безпечну. Рятувальники 30-ї Державної пожежної частини смт Вільшанка надали допомогу по вилученню автівки із замету.

О 18:17 надавали допомогу по вилученню легкового автомобіля «ВАЗ 2103», що потрапив у сніговий замет на автошляху Бобринець – Рівне, рятувальники 24 Державної пожежно-рятувальної частини м. Бобринець. За декілька хвилин рятувальники 28 Державної пожежно-рятувальної частини смт Компаніївки вилучили із снігового полону 2 легкових автомобіля біля с. Нечаївка Компаніївського району. О 19:00 на степовій дорозі між Олександрівським та Новомиргородським районами надавали допомогу по буксируванню 2 легкових автомобілів рятувальники 29 Державної пожежно-рятувальної частини смт Олександрівки.

Протягом минулої доби рятувальники 39 разів надали допомогу водіям автомобілів, які потрапили до снігових заметів на автошляхах області.

Вже через годину фахівці 15 Державної пожежно-рятувальної частини смт Добровеличківка вивільнили із снігового замету 4 авто біля с. Федорівка. Потім о 20:43 біля Дальнесхідного кладовища рятувальники Кропивницького АРЗСП відбуксирували автомобіль «ГАЗЕЛЬ». О 21:00 біля с. Софіївка Компаніївського району було надано допомогу допомогу по буксируванню легкового автомобіля «ВАЗ 21065» з ускладненої ділянки дороги на безпечну. Наступний виклик надійшов о 22:00 до фахівців Благовіщенського району. 2 легкових автомобіля опинились у сніговому заметі. Також протягом наступної години рятувальники Добровеличківського, Благовіщенського, Голованівського, Новоархангельського районів надали допомогу по буксируванню 5 автомобілів. Слідуюче повідомлення надійшло о 23:16 до Служби порятунку з Долинського району. На автошляху м.Долинка – с. Олександрівка автомобіль «ГАЗЕЛЬ» потребував допомогу по буксируванню на безпечну ділянку шляху. О 23:30 рятувальники 17 Державної пожежно-рятувальної частини м. Світловодськ надали допомогу по буксируванню вантажівки «MAN» з ускладненої ділянки дороги на безпечну. Одночасно о 00:15 надійшло 2 виклики про допомогу.

Рятувальники Добровеличківського та Компаніївського районів відбуксирували зі снігових заметів 3 автомобіля. Протягом наступних 3 годин рятувальники Благовіщенського, Бобринецького, Добровеличківського, Голованівського районів та м. Олександрія відбуксирували на безпечну ділянку дороги 7 транспортних засобів.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool