На Кіровоградщині внаслідок погіршення погодних умов виникло пошкодження покрівель житлових будинків

Липень 19, 2012 | Новини | Переглядів: 1198 | Коментарі: 0

На території Світловодського району у селах Глинськ, Микільське, Григорівка, Подорожнє внаслідок погіршення погодних умов виникло пошкодження покрівель житлових будинків та сільськогосподарських посівів. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM» повідомили у прес-службі ТУМНС України в області

Для встановлення обсягів пошкоджень та збитків на місці події працювала комісія у складі представників Світловодської райдержадміністрації, державної пожежно-рятувальної частини №17 Територіального управління МНС в області, Світловодського райвідділу Управління Держтехногенбезпеки, Світловодського РЕМ ПАТ «Кіровоградобленерго». Для оцінки нанесених збитків заплановано проведення 18 липня позачергового засідання районної комісії з питань ТЕБ та НС. Подія перебуває на контролі ТУ МНС в області.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool