На Кіровоградщині внаслідок ДТП загинула людина

Грудень 04, 2014 | Новини | Переглядів: 999 | Коментарі: 0

Після скоєного, нетверезий водій легкового автомобіля, не зупиняючись, продовжив рухатися в напрямку своєї домівки… Внаслідок тяжких травм, потерпілий, 49-річний місцевий житель, помер прямо на узбіччі дороги.

За такі дії зловмиснику загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
Пригода сталася минулого понеділка близько шостої години ранку. Житель одного з сіл Долинського району вирушив до районного центру, аби придбати необхідні родині харчі на ринку. Рухаючись вздовж узбіччя на велосипеді, чоловік і гадки не мав, що може стати жертвою горе-автомобіліста…
Тіло невідомого чоловіка, що у непритомному стані лежав біля проїжджої частини, помітили місцеві жителі. Через різке зниження температури повітря громадяни вирішили, що чоловіку, можливо, стало в дорозі зле і він міг постраждати внаслідок переохолодження. Тож, не зволікаючи, на місце пригоди було викликано карету швидкої медичної допомоги. Оглянувши пацієнта, місцевому фельдшеру довелося лише констатувати смерть людини. Крім того, при більш детальному обстеженні, на тілі померлого було виявлено тілесні ушкодження, які вказували на те, що травми були отримані в результаті дорожньо-транспортної пригоди.
На місце події було негайно викликано слідчо-оперативну групу райвідділу міліції та працівників Державтоінспекції.
Встановивши очевидні причини смерті та особу потерпілого, оперативники разом з працівниками ДАІ негайно розпочали пошуки підозрюваної особи. Незважаючи на те, що на місці в момент трагедії не було свідків, під час огляду ділянки дороги, правоохоронці знайшли уламки транспортного засобу, які й дозволили встановити марку автомобіля та його колір.
До того ж, із заявою до міліції звернулася місцева жителька. Жінка повідомила, що невідома їй особа на автомобілі пошкодила частину дерев’яного паркану біля її домоволодіння.
У результаті напруженої роботи за кілька годин правоохоронцям вдалося встановити особу автомобіліста та затримати його.
Ним виявився житель Устинівського району. Після низки пригод, зловмисник сховав пошкоджений автомобіль у родичів, а сам, на момент приїзду правоохоронців, міцно спав у себе вдома.
- По даному факту відкрито кримінальне провадження за частиною 2 статті 286 Кримінального кодексу України «Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами» - розповідає начальник Долинського РВ УМВС в області Олександр Коцар. За ці дії особі загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 3 до 8 років.
СЗГ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool