На Кіровоградщині вкрали трактор

Квітень 23, 2015 | Новини | Переглядів: 1040 | Коментарі: 0

32-річний мешканець Знам’янського району викрав у знайомого трактор. Крім того, за придбаний раніше у потерпілого автомобіль віддав лише частину грошей. Зловмиснику загрожує до п’яти років позбавлення волі.

У середині квітня до Знам’янського МВ УМВС в області звернувся 50-річний житель одного з сіл із заявою про крадіжку транспортного засобу. Чоловік повідомив, що з неогородженої території його домоволодіння зник трактор.
Правоохоронці встановили особу зловмисника, причетного до скоєння злочину. Ним виявився раніше судимий за крадіжки мешканець іншого населеного пункту.
Як виявилося, чоловік нещодавно купив у потерпілого автомобіль та віддав за нього лише частину грошей. Коли власник транспортного засобу почав вимагати решту готівки, зловмисник домовився про зустріч нібито для передачі коштів в одному з розважальних закладів обласного центру.
Поки потерпілий чекав на знайомого, той попрямував до нього додому та викрав трактор.
- Транспортні засоби правоохоронці вилучили та передали під розписку на зберігання нинішньому власнику, якому зловмисник встиг продати чуже майно, - повідомив начальник Знам’янського міськвідділу міліції Андрій Гулий.
За цими фактами розпочато кримінальні провадження за частиною 1 статті 190 «Шахрайство» та частиною 1 статті 289 «Незаконне заволодіння транспортним засобом» Кримінального кодексу України.
За скоєне зловмиснику загрожує покарання у вигляді штрафу або обмеження чи позбавлення волі на строк від трьох до п’яти років.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області

 

 

 

 


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool