На Кіровоградщині вкрали 19 кущів декоративних рослин

Липень 02, 2015 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

19 кущів самшиту злодій викрав з території одного з навчальних закладів району. Чоловіку загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк до трьох років.

До Знам’янського міськвідділу міліції надійшло повідомлення від директора однієї зі шкіл про викрадення декоративних рослин.
- Завдяки допомозі місцевих жителів дільничний інспектор міліції встановив особу зловмисника, який причетний до даного правопорушення. Ним виявився 55-річний місцевий мешканець, - розповідає начальник Знам’янського МВ УМВС в області Андрій Гулий.
Чоловік пояснив свій вчинок тим, що кущі самшиту йому подобались і він вирішив посадити їх у своєму домоволодінні.
Працівники міліції повернули викрадені рослини до навчального закладу.
За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 1 ст. 185 Кримінального кодексу України «Крадіжка». Чоловіку загрожує покарання у вигляді штрафу, виправних робіт на строк до двох років, або до трьох років позбавлення волі.

За матеріалами Знам’янського МВ УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool