На Кіровоградщині визначено переможців Всеукраїнського місячника Спорт для всіх-спільна турбота

Травень 28, 2013 | Новини | Переглядів: 877 | Коментарі: 0

На почесному першому місці – обласний центр – м. Кіровоград, на другому – Голованівський район і на третьому – Добровеличківський район. Окрім переможців, хотілося б відзначити:

Новомиргородський район – за кращу організацію залучення соціально-відповідального бізнесу;
Долинський район – за встановлення 4-ох простіших спортивних майданчиків при 1-му запланованому,
м. Світловодськ – за будівництво 2-ох найбільш привабливих спортивних майданчиків.
Нагадаємо, що Всеукраїнський місячник “Спорт для всіх – спільна турбота” – традиційний захід, який проведено протягом квітня 2013 року дев’ятий рік поспіль.
Основним завданням цьогорічного місячника було здійснення реконструкції, ремонту, упорядкування існуючих та будівництво нових спортивних майданчиків за участю різних верств населення та соціально-відповідального бізнесу.
За підсумками місячника, силами більше ніж 46 тисяч осіб, до належного стану приведено 1925 простіших спортивних споруд та витрачено 509,3 тис. грн., з яких більша частина – позабюджетні.
В рамках місячника на території області збудовано 34 нових площинних спортивних споруд, з яких:
23 ігрових та комплексних спортивних майданчиків;
5 футбольних полів;
6 майданчиків з тренажерним обладнанням, з яких 2 із сучасним тренажерним обладнанням встановлено у Голованівському районі.
Також, розпочато будівництво п’яти спортивних майданчиків із синтетичним покриттям (Олександрійський і Бобринецький райони, міста Олександрія та Кіровоград).
Тож, на завершення хочеться висловити слова вдячності волонтерам, спонсорам, меценатам та усім небайдужим до спорту людям, які активно долучились до цієї справи і надали фінансову, технічну та організаційну підтримку у проведені місячника на Кіровоградщині.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool