На Кіровоградщині військовим надано 4116 земельних ділянок

Грудень 08, 2016 | Новини | Переглядів: 814 | Коментарі: 0

Від часу запровадження ініціативи Урядом на сьогодні у Кіровоградській області учасники АТО вже завершили процес оформлення у власність 4116 земельних ділянок.

Проекти землеустрою затверджені на ділянки загальною площею 7,6 тис. гектара. Найбільшу кількість земельних ділянок військовим надали у Новомиргородському (619 - площею 1,2 га), Кіровоградському (540 - площею 950 га), Новоукраїнському (245 - площею 472 га), Знам’янкому (211 - площею 375 га) районах.

Загалом в області учасники АТО та члени родин загиблих військовослужбовців отримали 7618 дозволів на розроблення проектів землеустрою для відведення землі. Після завершення процедури оформлення земельних ділянок військові отримають у власність землі загальною площею понад 14026 гектарів.

айбільшу кількість дозволів на розроблення земельної документації отримали учасники АТО у Кіровоградському (895), Новомиргородському (829), Знам’янському (515), Олександрійському (482) районах Кіровоградщини.

джерело


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool