На Кіровоградщині військові провели масштабну рекламно-агітаційну акцію

Травень 09, 2018 | Новини | Переглядів: 851 | Коментарі: 0

Сьогодні в містах і селищах області, поряд із відзначенням заходів з нагоди Дня памяті і примирення та 73 –ї річниці перемоги над нацизмом у Другій світовій війні, військові комісаріати Кіровоградщини долучилися до проведення всеукраїнської рекламно-агітаційної акції «Іду до війська» під керівництвом командувача Сухопутних військ Збройних Сил України генерал –полковника Сергія Попка.

Метою проведення даного заходу було інформування громадян про переваги проходження військової служби, зокрема це і строкова служба, військова служба за контрактом, військова служба за призовом офіцерів запасу, служба у військовому резерві та навчання у вищих військових навчальних закладах.

Під час акції військовослужбовці військових комісаріатів проводили інформаційно-роз’яснювальну роботу з громадянами щодо наявності соціальних пільг і гарантій військовослужбовцям та членам їх сімей, алгоритму відбору та порядку призову на військову службу, а також інформували визначену категорію молодих людей про переваги проходження строкової служби у Збройних Силах України та запрошували громадян для проходження військової служби за контрактом.

У місті Кропивницькому зазначений захід проводився у взаємодії з військовослужбовцями військової частини А0680, які продемонстрували присутнім сучасні зразки озброєння, спорядження та техніки під музичний супровід військового оркестру Кіровоградського гарнізону. Порядок проведення даного заходу переглянув голова Кіровоградської обласної державної адміністрації Сергій Кузьменко.

Святковий настрій та відповідно позитивна налаштованість громадян, а також професійне подання інформаційного матеріалу сприяли досягненню визначеної мети.

Сьогодні Збройним Силам потрібні свідомі, патріотично налаштовані, мотивовані кадри. Якщо Ви маєте заявлені характеристики чекаємо на Вас у військових комісаріатах області.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool